På vilket sätt kan man effektivt avlägsna dålig lukt från både fötter och skor?

Det är få som inte lider av svettiga fötter, särskilt under vintertider då det är besvärligt att regelbundet lufta fötterna. En del upplever även lukten som uppstår när man bär sandaler utan strumpor på sommaren|Dessutom kan doften som uppstår när man använder sandaler utan strumpor på sommaren vara både pinsam och obehaglig för vissa|Under sommaren kan doften som uppstår när man använder sandaler utan strumpor vara både pinsam och obehaglig för vissa}.

svettlukt

Du behöver inte vara generad över fötter som luktar av svettiga fötter, det är ändå en del av livet. Om du vill åtgärda problemet med illaluktande skor kan du testa att applicera en spray som är speciellt framtagen för att hantera detta. Produkten kommer att se till att skorna inte längre luktar illa|Genom att applicera sprayen kommer skon att bli fräsch|Sprayen kommer att eliminera den oönskade doften från skorna.

allt-fraktfritt.se finns 2 luktavlägsnande-sprayer, varav en är Dofteliminatören som fungerar som en deodorant för armhålorna och effektivt avlägsnar svettlukten i 10-12 timmar.

Det kan förstås finnas äldre skor som är så utslitna och smutsiga att ingen behandling kommer att hjälpa.

Det är viktigt att inte skämmas över fotsvett och den dåliga lukten, eftersom det är en naturlig företeelse. För att ta itu med illaluktande skor kan du testa att använda en speciell spray som är framtagen för att eliminera dålig lukt.

Du kan hitta två olika dofteliminerande sprayer på allt-fraktfritt.se. Den ena är Luktstopparen, som även kan användas som en deodorant under armarna och eliminerar svettlukt i upp till 10-12 timmar.

Det finns dock äldre skor som är så utnötta och nedsmutsade att ingen spray kan göra någon nytta. Det är dock möjligt att behandla även dessa skor med en dofteliminerare. Dock är frågan om du verkligen vill använda skor som, även om de inte luktar illa, ser nedgångna ut.

När skor blir så gamla att de har förlorat sin ursprungliga färg är det dags att investera i nya par. Allt har en begränsad livslängd, även skor. Använd doftspray endast på skor som du fortfarande gillar att använda.

Här är hur du kan ta bort dålig lukt genom att använda en antiperspirantspray. Det finns olika typer av sprayer som kan användas för att eliminera röklukt och svettlukt. Dessa sprayer kan innehålla ämnen som kan vara mer eller mindre hälsosamma. Genom att välja Luktstopparen kan du vara säker på att den inte utgör någon hälsorisk.

Spraya direkt i skorna som har dålig lukt. En enkel applicering av sprayen är allt som behövs. Låt sprayen verka en stund innan du använder skorna igen. När du sedan bär skorna bör du inte längre känna doften av svett.

Det kan finnas andra faktorer som orsakar svettlukt och som inte kan raderas med en spray. Ta en titt på vad för slags strumpor du använder. Genom att använda strumpor av 100 % bomull minskar risken för lukt. Vill ni veta detaljer Klicka Här

Var noga med att byta strumpor regelbundet. Det är inte rekommenderat att använda samma par i mer än en dag. För vissa kan det vara fördelaktigt att byta strumpor flera gånger om dagen för att minska svettlukten. Om det är möjligt, överväg att byta strumpor två gånger om dagen för att motverka svettlukten.

Det är också viktigt att ge dina fötter rätt vård. Ser du till att tvätta dem ordentligt när du duschar?. Vid svårare problem kan du även applicera Luktstopparen direkt på fötterna och låta det torka. Observera att om du inte behandlar fötterna kommer de illaluktande skorna fortsätta att lukta.